Praten tegen je Windows computer

Praten tegen je Windows computer

Ook Dit is een standaardfunctie in Windows Je moet het Alleen activeren en hoe vaak je het gebruikt hoe beter hij leert je kan dit activeren door de Windows toets en de letter h een te drukken tegelijk en dan kan je het spraak toetsenbord selecteren al pratende leert de computer je stem beter te herkennen en teksten beter te typen Dit is in elke applicatie mogelijk zo kan je dus bijvoorbeeld complete worddocumenten maken of webpagina’s met tekst ikzelf gebruik het veel volg en vul bijvoorbeeld deze pagina met de spraakherkenning van Windows

Reacties zijn gesloten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten