Leeftijd

Leeftijd

Tijn

Een jonge die het leven op zijn kop zet, wat kan je leren van een jonge 6 jaar en net overleden.
Ik kan je zeggen meer dan menig ding kan je leren van deze jonge, de kern is echt dat je moet blijven geloven in je zelf en de wereld, nooit moed opgeven en je van elke dag moet genieten om dat je nooit weet wanneer de laatste zal zijn ook al weet je dat het in het geval van Tijn niet veel meer zal zijn.

Ik zelf hoop nog wel een eeuw mee te gaan en in die tijd ook nog eens van MS af te komen zonder valse hoop denk ik dat het echt moet lukken.

Nog een stapje verder denk ik dat we met z’n allen uit de tunnels moeten stappen en zeggen kijk breder. De een heeft dit de andere dat maar als je breder kijkt wij zijn allemaal mensen met iets of niets.

Naar mijn idee licht de oplossing voor al deze vervelende zaken in juist het samenwerken in plaats van te denken in de bekende afgebakende omgevingen. Ga breder , help een ander en het zal jouzelf ook kunnen helpen.

En voor de liefhebbers ff mooie muziek om op uit te leven 😉

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten