Doel

Doel

Het wordt zo makkelijk gezegd dat je

haalbare doelen moet stellen

Maar is dat wel mogelijk en wat is een haalbaar doel ? Dat veranderd namelijk continu , alsof je op een bewegend doel aan het schieten bent. Het veranderd van dag tot dag in je leven en je kan daar niks aan doen. Moet je dan je Doel opgevn ? Een heel simpel antwoord is nee maar is dat wel het goede antwoord ?

Laten we beginnen bij het begin en stop met het stellen van haalbare doellen dat wordt saai en voorspelbaar en als je door wat dan ook het doel niet meer zou kunnen ha;len wordt een haalbaar doel opeens een onmogelijk doel. Maar moet ik dan geen doel meer gaan stellen ?

Ook dat vind ik van niet doelen zijn goed in je leven maar hou op met de zogenaamde haalbare doelen, durf te dromen en te strreven naar iets dat er eerst niet was of niet kon. Hadden we op de maan gezeten, een muziek cd geluisterd , spotify gehad, iPhone, Chatten, WhatsApp…… als we geen doelen hadden gesteld die eerst niet onmogelijk leken en latrer iedereen gebruikt. Ok voor de criticasters er zijn ook wel dingen fout gegaan , kijk naar de beeldplaat bijvoorbeeld maar zonder beeldplaat geen Digitale Muziek…., Illegaal downloaden maar zonder napster geen spotify en iTune, de gexplodeerde rakketten maar zonder dat geen raket die het wel haalt en ga maar door.

Ik zeg dus durf te dromen en stel een doel ook al is het misschien onmogelijk maar zonder droom geen ontwikkeling en als kind hebben wij het allemaal gehad.

Leer staan ga gecontroleerd leren vallen , loop spring ren en val, sta op en probeer nog een keer

 

Reacties zijn gesloten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten