Toeval….

Toeval….

Ik geloof niet in toeval toevallig maar soms kom je mensen tegen in je leven die je niet verwacht had en waar je eigenlijk niks van wild hebben. Maar dan op eens zie je paden kruisen op verschillende gebieden en zie je dat de wereld echt klein is. Nu ben ik een mooi mens tegen gekomen in 2016 die helaas niet meer is. Ze heeft mooie teksten geschreven en mij veel verteld over mensen die ik nog niet tegen kon in het echte leven maar waar ik , door haar overlijden, weer vrienden mee ben geworden op Facebook en die ik zeker in het echte leven ga ontmoeten.

En op de een of andere manier kom ik weer iemand tegen in het leven die in ziet hoe een lastige situatie het kan zijn voor mijn kinderen en de zaken die ik heb geprobeerd voor ze zonder enig uitleg en die tegen de zelfde deuren aan heeft gelopen als kind en graag wil dat voor elk kind goed geluisterd wordt wat het kind zelf wil en of het haalbaar is. Ik ben benieuwd

Benieuwd wat zou het ons gaan brengen, of dat eerdere spinsels van mij over methodes tot een resultaat kunnen gaan komen.

Nu klinkt dit alles niet echt samenhangend maar de gene wie het betreft en de samenhang kunnen zien begrijpen wat ik bedoel.

Het is al jaren vechten voor mijn kinderen en nu is er in 2016 vechten voor mijzelf bij gekomen.

Afgelopen zaterdag helaas moeten opgeven op de Dam Tot Dam maar ik heb nog nooit zo een goed gevoel gehad over opgeven, het lijkt wel of ik er juist sterker door uit gekomen ben.

En ja af en toe is het zwaar en heb ik ook geen zin om te vechten maar dan is het gewoon ff chillen en daarna weer door, vertrouwen op mijn toppers in mijn omgeving die mij steunen bij de zo genoemde worstelingen van alles dat op mijn pad is en mij NIET laten vallen en mij NIET beoordelen op opgeven maar juist op dat moment het hart onder de riem bieden zo dat IK na het opgeven mij sterker voel en weer door kan gaan voor alles.

Misschien is dat toeval dat ik die mensen ken maar ik geloof niet in toeval dus voor nu en veel komende jaren zijn jullie niet van mij af. Ik heb gepland dat ik 120 zou worden maar ok soms moet je planningen aanpassen…… dan maar 130 nog beter.

Bedankt IEDEREEN die mij helpt in het verleden, het heden en de toekomst LOVE LIVE !!!!

 

Reacties zijn gesloten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten