Geduld…..

Geduld…..

ff een brein breker wat ms nu voor effect heef.

Iedereen zegt geduld hebben. Maar met ms heb je dat niet meer, elke dag weet je wat je kan en niet meer kan. En elke dag wachten is een dag dat het niet meer zou kunnen. Het is gemakkelijk te zeggen geduld te hebben maar als die klok zo tikt als bij mij is geduld synoniem voor:morgen kan je iets niet meer zo verlies je elke dag wat en is geduld het enige dat je er toe kan zetten dat je het nooit meer ervaart. En als je dood bent weet je het niet meer maar met ms blijf je leven en realiseer je het wat geduld voor effect heeft gehad. Gelukkig hou ik van het leven hoe klote het ook is.

grtz Jeroen

Reacties zijn gesloten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten