Het beste er van maken

Het beste er van maken

Het beste ervan maken is altijd al mijn instelling geweest en zal het altijd blijven.

Dat is een beetje mijn instelling en om daar nou wat van te maken is soms best wel lastig je komt allerlei blokkades en problemen tegen waar je nooit aangedacht heb die je tegen zou komen.

Nu kun je dat op verschillende manieren benaderen en Ik ben iemand die je hebt altijd het positief probeert te benaderen sommige Mensen noemen het omdenken sommige Mensen noemen het positivo en ik noem het gewoon kansen zien.

Ik had nooit gedacht om ooit te maken te krijgen met het feit dat het met een rolstoel soms best lastig is om te verplaatsen ook Als je minder valide bent en beschikken moet hebben over een alarmsysteem hulp op dit momenten op stichtingen verenigingen en alles en nog wat maar daarin zie je ook in mijn mogelijkheden zoals is voor mij een alarmknop van mij ik gewoon mijn vrijheid kan behouden nou en als dat in bestaat of niet zomaar verkrijgbaar is maak je het gewoon zelf kijk wat er mogelijk is gebruik technieken gebruik middelen gebruik website gebruik alles wat Er is om een oplossing te bedenken

Oké ja Ik heb niet meer de Energy en de kracht die Je moet hebben om goed te kunnen functioneren in een bedrijf ja Ik heb historie en Ik weet wat wat zaken hoe het werkt en niet werkt gelukkig kan ik dat zeggen dat ik dat heb Dat is wat ik In het verleden gedaan heb niet denken in problemen maar in oplossingen hoe moeilijk het soms ook kan zijn.

Een oplossing heb je Alleen Als je in problemen denkt want uitdagingen zijn er inderdaad om een oplossing te maken voor een probleem dus het denken in Alleen maar uitdagingen dat doe ik niet het ervaren hoe het probleem is en eigen ervaringen erbij gebruiken en kijken of je dan een oplossing kan maken voor de probleem dan heb je het over een uitdaging en dat heb ik soms gevonden Het gaat minder snel Het gaat veel minder snel Als ik zelf zou willen en Dat is een uitdaging en Dat is het accepteren dat het niet meer gaat dus gaat het soms wat langzamer nou ja soms hou dat soms maar weg.

Goed Ik ben gescheiden voor de diagnose en hebben regelmatig mijn kinderen gelukkig ook langs Maar het is en blijft dat je dingen Alleen moet oppakken mijn ouders willen graag helpen mijn zus wil helpen en heel veel Mensen in mijn omgeving willen helpen en Dat is heel fijn maar wanneer wil ik nou hulp wanneer heb ik hulp nodig en waar heb ik hulp nodig dat zijn toch vragen die je als middelbaar 48 jaar zou willen beantwoord hebben.

Nou heb ik wel altijd een telefoon bij me Een Android maar wat lastiger is is op het moment dat ik het nodig heb om de hulp kan vragen het ontgrendelen van de telefoon wil wel eens moeilijk gaan het pakken van de telefoon wel eens moeilijk gaan het bellen wil wel eens moeilijk gaan maar soms heb je het gewoon echt nodig en daar heb ik naar mijn ervaring en oplossing gezocht Ik wil niet moeilijk doen Ik wil een knop kunnen bedienen nou zijn dat personen alarmen maar die werken Alleen Als je thuis bent en ja soms heb je het nodig.

Als je tijd bent dan soms heb je het ook nodig Als je niet thuis bent sterker nog mijn persoonlijke ervaring is dat ik het juist nodig had dat ik niet thuis was en probeerden gewoon Alleen zelfstandig In de wereld te zijn en dat lukt ook meestal maar soms heb je gewoon een knop nodig waar je op kan drukken en dan dan iemand weet waar je bent dat iemand gebeld wordt en dat je gewoon kan wachten of spreken met een bekend persoon.

Zonder dat je moeilijk hoeft te doen met een telefoon. En dat allemaal wil je ook Alleen doen op het moment dat je dat zelf wil en niet dat iemand even langskomt van gaat het lukt het kan hier nog in je stoel komen en allemaal goedbedoelde vragen wij op dat moment niet op zit te wachten Omdat je gewoon 100% met jezelf bezig bent om je voor te bereiden om weer te kunnen herstellen en Als we dat niet doen dan wil je iemand kunnen alarmeren waar je bent en Dat is niet thuis meestal en je zit niet te wachten op een onbekende die met jou contact hebt vanuit een zorgbehoefte en een contractvorm.

Nou vanuit dat probleem heb ik wat bedacht ik zit niet bij de pakken neer ik probeer oplossingen te bedenken wanneer dat kan en Ik heb gedacht van Ik ga de komende tijd eens wat in elkaar flansen en Dat is gelukt nou dan moet je wel een na bedenken zelfzorg .

Dan moet je nog het het publiceren en dan krijg je ook nog allerlei problemen met risicovolle data gegeven ze en al die zaken die meespelen en dan mag je dat ook nog communiceren met een beheerder van de App Store waar het in zou moeten komen maar goed na al deze leuke bruggetjes genomen te hebben stap voor stap en wanneer het mij uitkwam is het gelukt om wat te maken en dan het punt verdien er je geld mee Maar dat gaat niet dat gaat in tegen de kern dat je los moet kunnen zijn vrij moet kunnen zijn en zelf moet kunnen bepalen wat je wil Daarom heb ik het als gratis In de Store gezet met een mogelijkheid om donatie Als je dat wil en de knop die koop je gewoon bij bol en Dat is betaalbaar

Dat is € 4 ongeveer en ja je kan hem ook nog ergens goedkoper krijgen Maar dat kan ik niet benoemen en met die knop heb ik mijn vrijheid terug Ik kan op de knop drukken en dan wordt bijvoorbeeld mijn ouders gebeld ook al staat mijn telefoon slot ze worden gebeld op handsfree en Ik kan ze gewoon met ze praten ook kan er een SMS verstuurd worden na iemand die ik instel en daarbij staat zelfs nog de locatie waar Ik ben kan je zo aanklikken en erheen navigeren Als het nodig is en ja Ik heb ook gedacht je kan ook in een vervoermiddel zitten bijvoorbeeld een trein en dan kan je elke aantal seconden of minuten of uren dat je wil dat er een bericht gestuurd wordt naar de persoon met je actuele locatie die je hebt ingesteld.

Zo zie je maar weer je krijgt ideeën op het moment dat je ergens het beste van moet maken je hebt geen keus Je moet gewoon en Als je dat niet denkt dan kan je niet veel meer en dan is het niet meer waar en Ik wil juist waarde hebben aanpassing nog kan Ik denk niet in Ik kan niet meer nee Ik heb geleerd en Ik ben daar blij mee Ik denk in wat ik nog kan en wat Ik wil en ik zie kansen In de onmogelijkheden die Er zijn om het toch mogelijk te maken Het is niet altijd even makkelijk om te doen en Natuurlijk Ik ben een mens net als Iedereen en die momenten van neerslag heb ik natuurlijk ook wel.

Maar het leven is toch veels te mooi. En die inzichten en ideeën had ik nooit gehad Als ik niet ziek was geworden en de ervaring had opgedaan die ik ermee heb opgedaan.

Dus blij er mee dat ik ziek ben geworden nee het beste ervan maken wat kan ja Als het niet bestaat zelf maken of iemand een idee geeft om iets zelf te maken Waarom niet gebruik de kansen en als die er niet zijn maak je ze.

Reacties zijn gesloten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten