Beterschap

Beterschap

Dat is de droom van een ieder die ms heeft is beter worden van de chronische ziekte en weer gewoon kunnen leven. Je moet al zoveel voorbereiden en plannen kan je niks je weet pad in de ochtend als je wakker wordt of het kan een als je vanaf 6 in de ochtend bezig bent met opstaan en aankleden en het lukt niet dan moet je helaas om 12 een besluit nemen voor eigen veiligheid en andere. Dan is het zo lief om een partner in crime te hebben die het begrijpt en het je niet kwalijk neemt dat het niet lukt ik baal er vreselijk van want ik zou eindelijk na al die corona jaren meerdere mattie’s ontmoeten en in het echt spreken. Getest voor toegang waren we gisteravond al. Ziek zijn doet pijn maar dit soort teleurstelling en andere teleurstellen doet nog meer pijn. Iedereen die kan veel plezier en geniet van het leven probeer ik ook te doen al lukt het soms niet door mijn lichaam

Reacties zijn gesloten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten